Gebruik (voorlopig even) het zoekfilter!

Mocht je je afvragen: ‘Jullie hadden toch zo’n handig kaartje waarin je kunt zoeken?’ Dat klopt! Het kaartje is ‘werk in uitvoering’, en we hopen het zo snel mogelijk weer te kunnen laten zien!Vind snel een carwash in de buurt

AutoWasGids.nl helpt je met het vinden van een wasstraat, wasbox of autopoetsbedrijf met alle faciliteiten die je zoekt. Handig wanneer je veel onderweg bent en je de vliegjes op je voorruit, vogelpoep,  strooizout of  onderweg verzameld vuil wilt verwijderen.

We bieden je alle informatie voor je bezoek aan het bedrijf dat je nodig hebt. Zo is voor het verwijderen van vogelpoep of pollen van bomen vaak niet meer nodig dan de spuitlans van een wasbox, en is het bij strooizout prettig als de autobodem ook even wordt meegenomen in de wasstraat.

Uitleg over de roll-over wasstraat

Bij Autowasgids.nl nemen wij ook de roll-over wasstraten mee in de gids: hierbij parkeer je je auto in een washal, waarbij een wasinstallatie met borstels over je auto beweegt en zo je auto reinigt.

We vernieuwen de carwash lay-outs!

We zijn druk bezig Autowasgids.nl in een moderner jasje te steken! We beginnen met de carwash-pagina’s die je bij ons vindt, waarbij we ook gelijk controleren of alle gegevens nog actueel zijn. Een voorbeeld vind je hier. Ben je carwash-eigenaar en wil je versneld in deze (beter vindbare) lay-out  geplaatst worden? Laat het graag even weten door ons te mailen. Alvast bedankt!