Over AutoWasGids.nl

Ineens heb je het. Tijdens een weekendje weg bij het parkeren onder een vogelrijke boom. De eerste ingeving bij het zoeken naar de dichtstbijzijnde wasbox, www.autowasgids.nl, bleek niet te bestaan. De online vindbaarheid van autowasbedrijven in de buurt bleek sowieso voor verbetering vatbaar. Hoog tijd om dat te veranderen!

Zie hier AutoWasGids.nl, ontwikkeld om snel het juiste autowasbedrijf in de buurt te vinden. Wasmethodes, faciliteiten en openingstijden zijn handig voor je op een rij gezet.

Omdat het (waarde)behoud van je auto valt of staat met hoe je ermee omgaat, plaatsen wij daarnaast artikelen met handige tips en wetenswaardigheden.

Autowasbedrijven bieden wij een gratis vermelding op onze site. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid online nog beter gevonden te worden met een uitgebreid bedrijfsprofiel binnen AutoWasGids.nl. U kunt hier specifieke openingstijden, tarieven, acties, afbeeldingen en alles wat uw bedrijf zich laat onderscheiden in kwijt. Wij verzorgen het beheer, dus een mailtje of telefoontje is voldoende om wijzigingen door te geven.

Laat ons graag horen hoe wij u van dienst kunnen zijn via info@autowasgids.nl 

Volg ons ook op Twitter: @AutoWasGids


www.AutoWasGids.nl

Was alles maar zo makkelijk!